Bijzonder tarief.

Voor bijzondere omstandigheden kunnen ook bijzondere tarieven van toepassing zijn.

Bent u van mening dat voor u een bijzondere omstandigheid van toepassing is, neem dan contact met me op om te kijken of we voor uw situatie een bevredigende oplossing kunnen vinden.

Onze gezondheid is het meest kostbare wat we hebben. Behoud van gezondheid of het terug krijgen ervan vraagt om de hoogste prioriteit. Immers, je hebt nu maar één lichaam, één leven en pas als dat in balans is, kun je zelf normaal functioneren en kun je pas iets voor je naasten betekenen.

Zowel in werksituaties, privé of met kinderen en in familie kunnen zich omstandigheden voordoen waar niemand op voorbereid is en die dringend hulp en aandacht vragen om niet uit de hand te lopen. Soms acuut en soms een slepend iets waar je al te lang in vast loopt. Soms ook is er dringend hulp nodig maar heb je de middelen (even) niet om dat te bekostigen. 
Natuurlijk moet ik ook mijn rekeningen betalen, maar ik weet uit eigen ervaring wat je zoal kunt meemaken in het leven .....
Als je dan het gevoel hebt dat ik je zou kunnen helpen op het gebied van gezondheid en welbevinden, aarzel dan niet om me te benaderen en samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mijn motto is dat er voor elk probleem wel een oplossing is en waar een wil is, is ook een weg. 

Geef nooit op en wie zoekt zal vinden !

Vragen staat je vrij en verplicht je tot niets !