Mijn vorige praktijkruimte

in het Gezondheidscentrum aan de Denemarkenlaan.

Hier komt binnenkort dus een nieuwe foto van de praktijk aan huis op de Runderweide 8

 

 

Na de intake, vindt behandeling plaats bij voorkeur op mijn comfortabele behandeltafel, dat is doorgaans het meest ontspannend.
Wanneer dit toch een probleem mocht zijn, of bij bepaalde energetische behandelingen kan ook zittend in de stoel behandeld worden.

Op mijn behandeltafel ligt ook een aardingsmat van www.earthing.nl om te helpen aarden (letterlijk) en overtollige en schadelijke energie bv elektrosmog) af te voeren via randaarde van het lichtnet. Dit is zeer bevorderlijk voor uw gezondheid en ontspanning.
Indien gewenst kan deze mat eenvoudig verwijderd worden.  

Het vitale water dat ik schenk is gefilterd en gevitaliseerd door het zeer hoogwaardige filtersysteem van mijn Aqualine Neos waterzuiveringsapparaat.
Het is zacht water, helpt verzuring te neutraliseren, drinkt makkelijk en smaakt naar meer. Ik vind het opvallend dat personen die normaliter niet graag water drinken, dit water wel willen drinken. Enkele kinderen die water uit de kraan of fles gewoon niet wegkrijgen, wilden dit water wel drinken. Het klinkt misschien gek, maar de intelligentie van het lichaam is buitengewoon en ook het smaakverschil met kraanwater of flessenwater is duidelijk. Het is gezuiverd van o.a. bacteriën en parasieten, zware metalen, chemicaliën, medicijnresten, pesticiden enz.  In Nederland zijn met name de medicijnresten en pesticiden een groeiend probleem.
Ongelooflijk belangrijk, eigenlijk een must voor je gezondheid, de waterleidingbedrijven kunnen helaas niet alles meer eruit zuiveren.   

Voor meer info over deze systemen en te verkrijgen kortingen zie mijn tabblad "Links".