Na de behandeling

Het is heel bevorderlijk voor het doorwerken van de behandeling indien u nog enige tijd rustig aan kunt doen. Dat geeft lichaam en geest maximaal de gelegenheid te profiteren van de diepere effecten.

Een behandeling kan zeker nog ruim een dag nawerken!

Ook heel belangrijk : zeker dezelfde en de navolgende dag een paar extra glazen water drinken. De eerste krijgt u na de behandeling al van mij, maar vergeet niet ook daarna zelf extra te drinken !!

Immers, het lichaam is op celniveau bijzonder gestimuleerd, het immuunsysteem is geactiveerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en daarom zijn soms ook ontgiftingsverschijnselen merkbaar. Hierbij verbruikt het lichaam extra vocht.

Droge mond en hoofdpijn na een dergelijke behandeling zijn meestal terug te voeren op vochtgebrek waardoor ook uw afvalstoffen niet optimaal kunnen worden afgevoerd.

Heeft u vragen na de behandeling of twijfelt u of bepaalde veranderingen te maken kunnen hebben met de behandeling: blijf niet met die vragen zitten en aarzel niet om mij te bellen of een e-mail te -sturen ! Het lichaam geeft niet voor niets signalen en het is belangrijk om die te begrijpen.

Het kan nuttig en belangrijk zijn voor uzelf en voor een vervolgbehandeling om uw ervaringen van de behandeling en eventuele ervaringen en veranderingen daarna op te schrijven en mee te nemen naar een volgende afspraak !