Beurstarief.

Op diverse beurzen geef ik kennismakingsbehandelingen.  Dat is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en met de wijze waarop ik Cranio-Sacraaltherapie geef.  Het zijn korte behandelingen, meestal rond de twintig minuten, maar je krijgt een goede indruk van hoe het voelt en doorgaans ervaar je ook het nodige. Uiteraard is er weinig tijd om echt te praten en blijft het een beurs met alles wat daarbij hoort. Maar ik creëer mijn eigen energetische ruimte en dat werkt al vele jaren uitstekend.  Ik hanteer intekenlijsten waarop je zelf je naam kunt invullen in een bepaald tijdvakje van een half uur, zodat k niet afgeleid wordt van mijn cliënt op dat moment.
Afhankelijk van de soort beurs en de kosten die ik daarvoor moet maken, betaal je een zeer gunstig tarief voor deze korte sessies.
Vooral bedoeld voor mensen die nog niet weten wat Cranio-Sacraalwerk is en om dit mooie werk meer bekendheid te geven.

Op het Paranormaal Alternatief 5x per jaar in De Broodfabriek te Rijswijk hanteer ik tot nu toe E 15,- per 20 minuten.  Overigens kun je beurskaarten doorgaans met korting online bestellen.
Kijk op mijn Facebook voor de kortingscode of mail me.

Op de wijkbeurs 2x per jaar in buurtcentrum Buytenrode in Zoetermeer, gelden lagere tarieven, wegens lagere kosten en de toegang is daar ook gratis.

Vijf hele weekenden plus twee zondagen per jaar om laagdrempelig en voordelig kennis te maken ! 
Kom gezellig langs !