Hieronder enkele ervaringen van cliënten.


Gedeelde ervaringen zijn dubbel waardevol!  

Een woord, een zin, of een kort verhaal, het kan zo belangrijk zijn voor anderen die zich herkennen of die hierin de aanmoediging vinden die ze nodig hebben om die stap te zetten op weg naar heling en verlichting.
Heb je ook een ervaring die je wilt delen, stuur me dan een mailtje.

Dank je wel voor je vertrouwen, ook namens al die anderen !


 

"Ik dacht dat ik goed contact had met mijn lichaam ..... nu pas heb ik echt gevoeld hoe alles in mij leeft ..... dat weet je gewoon niet totdat je het zelf voelt ..... en dan kom je ook tegen waar het niet lekker loopt .... nooit geweten dat je zo kunt communiceren met je cellen .... mijn lichaam weet weer hoe het moet ..... Dank je ! 
M. uit Zoetermeer "

 

"Lieve Peter,  Je hebt mijn leven met zoveel moois verrijkt. Ben weer een met mijn lijf. Prachtig hoe een lichaam in elkaar zit en super de kleuren waar je mee werkt. Heerlijk dat ik ze mag zien en beleven. Ook de beelden die de pijnplekken waren in mijn lijf en die nu verdwenen zijn. Nu nog leren wat liever te zijn voor mijzelf, dan gaat het de goede kant weer op, ja dan gaat het goed met je. Liefs, Astrid"

 

"Dankbaar ..... Dankbaar om te mogen zijn bij de basis op celniveau. Daar waar de informatie is opgeslagen. Veel van die informatie is oud. Jaren geleden nodig om me staande te houden, vatbaar voor de invloeden vanuit mijn omgeving. Gewoon overleven. Dankbaar ben ik dan ook nu voor al hetgeen deze "oude" informatie mij gebracht heeft. Het heeft me met alle "ups en downs" in mijn leven gemaakt tot wat ik ben geworden. Dank je wel! 

Tijd voor nieuw. Nieuwe inzichten: meer ruimte. Ruimte om te mogen zijn wie ik ben, vanuit vertrouwen en blijdschap. Oude informatie maakt plaats voor nieuwe mogelijkheden. Ruimte om los te laten wat ik in dankbaarheid (dat kan ik nu zeggen ...) heb ontvangen, maar wat niet meer nodig is.

Het voelt geweldig om thuis te mogen komen. Een veilige basis te hebben en vol vertrouwen de wereld in te stappen en mijn cellen met blijdschap te vullen.  Marga"

 

" Hai Peter,
Allereerst wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de Super behandeling…ik ben er nog steeds van onder de indruk.
Zoals ik je zaterdag al vertelde was ik zeer verbaasd dat ik de energie al voelde voor jij mij aanraakte, de energie begon heel sterk te stromen in mijn benen.  Snel daarna was het of ik werd opgetild en ik kwam in een prachtige serene rust terecht…..ik weet bijna wel zeker dat ik in een andere wereld terecht kwam.
Heel de dag heb ik dat wonderlijke gevoel mogen houden…en ik heb op de beurs ook geen andere behandelingen meer ondergaan, want deze energie wilde ik beslist niet kwijt.  Die nacht heb ik heerlijk geslapen en ook zondag voelde ik mij nog steeds heel erg fijn.
Weet niet wat je allemaal gedaan hebt, maar het was totaal anders dan voorheen.
Je was altijd al goed, maar nu ben je echt Super super goed.
Dit zou ik ook wel willen leren …. misschien ga jij dit ook nog weleens aan anderen leren, in workshops.
Ik kijk nu al uit naar de volgende beurs …. voor zo’n Hemelse behandeling…..ja, Hemels dat is het juiste woord.
Je mag dit best op je site zetten hoor.
Warme groetjes,  Marysia  " 

 

"Verbijsterd en verbaasd wat ik allemaal in mijn lichaam voelde, eigenlijk gelijk al toen Peter zijn handen op mijn benen legde. Mijn darmen zijn altijd al een zwak punt geweest en toen hij zijn handen op mijn buik, heup en rug legde, ervoer ik lichte pijnscheuten en borrels in mijn buik. Er zat duidelijk werking in. Ook mijn nek heb ik probleempjes mee en hij zei gelijk dat hij voor dit probleem nu niet genoeg tijd had. Toen hij zijn handen op mijn sleutelbeen legde, kreeg ik hoestprikkels en licht benauwde klachten. Niks ernstigs of angstig, maar wel een vreemde gewaarwording. Ik ga zeker een vervolgbehandeling afspreken om te kijken of ik van mijn hoofdpijnklachten af kan komen. Samen met oude dingen waar ik aan moet werken om er vanaf te komen. Het houdt allemaal verband met elkaar.  
Joline" (korte kennismakingssessie op een beurs)

 

"  ..... Voordat ik met deze therapie bekend werd had ik met regelmaat langdurig last van mijn rug, de oorzaak hiervoor was onder andere dat ik net als veel andere mensen wat scheef ben. Dit gaat dan onvermijdelijk wringen op bepaalde tijd .

Ik was op een spirituele beurs in Leiden waar ik een consult kreeg van Shaksi Gopali, (helderziende ) hij merkte mijn scheefheid direct op en zei dat ik daarvoor het beste naar een cranio sacraal therapeut kon gaan omdat deze meer ruimte kon creëeren waardoor de energie beter door kan stromen. Dat is heel belangrijk want als dat geblokkeerd is  kunnen er verstoringen ontstaan die ook ziekmakend kunnen werken. Ik vond het zeer aannemelijk en logisch klinken, ben zelf verpleegkundige in een ziekenhuis en onderstreep de voordelen van een holistische visie. Hij gaf me het adres van Peter Horbowiec en ik maakte een afspraak.

Ik ging er blanco heen , nog wel even vooraf ingelezen op de soort therapie. Eenmaal daar nam Peter alle tijd voor de kennismaking en de achtergrond / klachtenpatroon. Ook hier was veel tijd voor de bewustwording van je gezondheid en hoe bepaalde klachten kunnen ontstaan. Peter is laagdrempelig in zijn contact waardoor je je al snel op je gemak voelt, ik kon makkelijk mijn vragen stellen.

De behandelingen zijn rustgevend en al snel gaven ze mij resultaat, ik voelde duidelijk meer ruimte , kon makkelijker bewegen en voelde dat ik meer " gelijkheid" kreeg. De eerste keer voelde ik ook veel ruimte in mijn hoofd, moest als het ware eerst weer " landen". Dus de ruimte was zeer zeker voelbaar. 

Na een half jaar ongeveer schoot het plotseling in mijn rug, ik kon nauwelijks lopen, hele kleine pasjes, ik zocht weer contact op met Peter en kon gelukkig snel een afspraak maken.
Na 1 behandeling kon ik de volgende dag weer lopen als een kievit, ik ben nog van de verbazing aan het bekomen!
Dit is nog nooit gelukt met andere therapieën .
Kortom een aanrader om deze therapie te proberen of te volgen, warm aanbevolen.  
Helma "